Glazen bordes

Glazen trapbordes

Het glazen bordes is een tussenvloer in glas. Het glas wordt ook wel loopglas of beloopbaar glas genoemd. Het glazen bordes wordt toegepast als glazen vloerconstructie daar waar 2 trappen van richting veranderen of ophouden. Een bordes is eigenlijk een glazen vloer en bestaat uit één of meerdere glasplaten. Samen met glazen traptreden vormt het bordes de glazen trap. Het glas kan zowel binnen als buiten toepast worden.

Glazen tussenvloer in gehard glas

Het glazen bordes wordt gemaakt van verschillende lagen gehard veiligheidsglas. Tussen de verschillende glasplaten worden een doorzichtige folie geplaatst. De folie is niet zichtbaar maar maakt het geheel oersterk. Afhankelijk van de afmetingen van het bordes, het gebruik en de belasting zal het aantal glasplaten bepaald worden. Het glazen bordes kan geplaatst worden op een (trap)constructie van hout, inox of aluminium.

Soort glas

Het trapbordes kan in verschillende soorten glas vervaardigd worden, denk maar aan klaar of blank gehard glas of aan mat of gezuurd gehard glas. Trendy trappen worden ook wel uitgevoerd in gekleurd of getint glas. Meestal worden voor glazen trappen en tussenvloeren glasplaten in mat glas gebruikt om doorkijk te voorkomen.

Glazen bordes op maat

Glazen tussenvloeren of glazen onderdelen van een trap zoals de glazen trapleuning of traptreden in glas worden bijna altijd op maat gemaakt. In het glasatelier van de glazenier wordt alles op maat gesneden.

Prijs glazen bordes

Daar alles op maat dient gemaakt te worden zijn glazen tussenvloeren niet goedkoop. Het is het moeilijk om richtprijzen mee te delen.

Offerte glazen bordes / glazen loopvloer op maat

Glazen loopvloer kopen of bestellen? Wij raden aan om eerst een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van juiste prijs.

Glazen bordes op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte