Spiegels op maat

Wandspiegel op maatSpiegels worden sinds oudsher in het interieur gebruikt. Vandaag worden ze vooral in de badkamer en verschillende leefruimtes toegepast.

Badkamerspiegels op maat

Badkamerspiegel op maatOok voor in de badkamer worden badkamerspiegels op maat gesneden. Spiegelglas voor badkamers en toilet wordt gebruikt als spiegelkastdeur van een badkamerkast, worden opgehangen tegen de muur, net boven de wastafel, of als wandbekleding van badkamers.

Mooi en modern zijn de badkamerspiegels met led-verlichting en digitale klok. Functioneel zijn de badkamerspiegels met infraroodverwarming ( spiegelverwarming ).

Muurspiegels op maat

Ronde spiegel op maat

Muurspiegels zijn spiegels die aan de muur opgehangen worden. Je vindt ze op verschillende plaatsen in het interieur: in de gang, inkomhal, slaapkamer, badkamer, leefruimte, keuken enz... Bijna alle vormen en soorten muurspiegels worden op maat gemaakt. Populair zijn de grote staande spiegels met kader. Ze ogen heel trendy en modern, zowel in een klassiek als in een modern interieur.

Wandspiegels op maat

Grote muurspiegel op maatWandspiegels zijn grote spiegels die aan de wand opgehangen / verkleefd worden en op wens van de klant op maat worden gemaakt. Indien gewenst kunnen ze plafondhoog geplaatst worden. Het voordeel van dergelijke spiegels is dat ze veel licht weerkaatsen en dat ze kleine ruimtes visueel vergroten. Je vindt ze op verschillende plaatsen in het interieur. Denk maar aan de wandspiegel in de inkomhal of gang van een appartementsgebouw. Ze worden meestal zonder kader geplaatst. Verschillende spiegelpanelen worden tegen elkaar geplaatst en verlijmd tegen de muur.

Anderzijds heb je de vrijstaande spiegels, deze worden op de grond geplaatst en tegen de muur.

Alle spiegelvormen op maat

Wens je een spiegel op maat te laten maken, dan zijn bijna alle vormen mogelijk. Je kan kiezen voor spiegels in vlak glas of spiegels met facet geslepen rand. Er wordt een decoratieve rand van +/- 20mm langs de gehele zijkant van het spiegelglas aangebracht. Een facetrand is mogelijk op bijna alle soorten spiegels:

 • Ronde spiegels;
 • Ovalen spiegels;
 • Rechte spiegels;
 • Vierkante spiegels;
 • Vlakke spiegels;
 • Facet geslepen spiegels;
 • ...

Soorten spiegelglas

Je kan opteren voor helder spiegelglas of getint spiegelglas:

 • Heldere spiegels;
 • Zilveren spiegels;
 • Bonzen spiegels;
 • Grijze spiegels;
 • ...

Prijs spiegels op maat

Afmeting spiegel Vorm Soort glas Prijs
750mm x 1400mm Rechthoek / Liggend 5 mm zilver € 110*
900mm x 1800mm Rechthoek / Staand 5 mm zilver € 170*
900mm x 900mm Vierkant 5 mm zilver € 90*
1200mm x 2400mm Rechthoek / Staand 5 mm zilver € 300*
1400mm x 750mm Rechthoek / Staand 5 mm zilver € 150*

* Prijzen zijn voor zilver spiegelglas een dikte van 5mm. Prijzen zijn incl. BTW, exclusief opmeten en levering.

Offerte spiegels op maat

Een spiegel kopen of bestellen? Wij raden aan om eerst een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van juiste prijs.

Een spiegel op maat laten maken?

Vergelijk hier de spiegel prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte