Badkamerspiegels op maat

Lange badkamerspiegel op maatJezelf kunnen spiegelen in de badkamer is een must. Niet enkel tijdens het scheren maar ook tijdens het bijwerken of aanbrengen van bijvoorbeeld make-up. Ze worden niet enkel in de badkamer of wc geplaatst, ze worden ook als wandbekleding toegepast.

De badkamerspiegel wordt het meest geplaatst boven de wastafel en kan in tal vormen gesneden worden, denk maar aan de rechte badkamerspiegel of de ronde badkamerspiegel. De rand van de spiegels kunnen standaard vlak geslepen worden of facet geslepen worden.

Moderne badkamerspiegels worden uitgerust met tal van snufjes, denk maar aan spiegelverwarming of in de inbouw van een digitale klok of timer. Ook LED-verlichting wordt ingewerkt. Je kan opteren voor direct of indirecte spiegelverlichting. Alle soorten spiegels in de badkamer worden uit spiegelglas vervaardigd.

Prijs badkamerspiegels

Afmeting spiegel Vorm Soort glas Prijs
800mm x 800mm Vierkant 4 mm helder € 40*
600mm x 1200mm Rechthoek 6 mm helder € 55*

* Prijzen zijn voor zilver spiegelglas met een dikte van 5mm. Prijzen zijn incl. BTW & randafwerking, exclusief opmeten en levering.

Offerte badkamerspiegel op maat

Een badkamerspiegel kopen of bestellen? Wij raden aan om eerst een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van juiste prijs.

Een badkamerspiegel op maat laten maken?

Vergelijk hier de spiegel prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte