Glazen binnendeuren met zijpaneel

In een deuropening die groter is dan de standaard deurafmetingen, kan geopteerd worden om een zijpaneel in glas naast de glazen deur te plaatsen. Het voordeel van een zijlicht in glas is dat het meer licht doorlaat naar bijvoorbeeld een donkere hal. Het zijpaneel kan gecombineerd worden met zowel scharnierdeuren, pivoterende deuren als vloerveerdeuren.

Soorten zijpanelen

Afhankelijk van de afmetingen van het deurgat of de deuropening, kan het zijpaneel op een aantal plaatsen voorzien worden. Je kan kiezen uit één glazen zijpaneel of voor meerdere glaspanelen:

  • Glazen binnendeur met bovenpaneel;
  • Glazen binnendeur met zijpaneel;
  • Glazen binnendeur met dubbel zijpaneel;
  • Glazen binnendeur met boven- en zijpanelen

Glazen binnendeur & douchedeur met zijpaneel

Niet alleen glazen binnendeuren maar ook de glazen douchedeur met zijpaneel en glazen douchehoek met zijpaneel worden veel geplaatst. In kantoren worden vaste glazen wanden geplaatst.

Soorten glas

Zijpanelen worden meestal in dezelfde soort glas uitgevoerd als de deur zelf. Meestal gaat het om klaar of transparant gehard veiligheidsglas. Maar ook extra helder glas of gezandstraald glas kan perfect gebruikt worden. Wie wat meer privacy wenst, kan opteren voor getint glas of matte beglazing.

Prijs zijpaneel in glas = Gratis offerte aanvragen

Glazen zijpaneel kopen of bestellen? Wens je de prijzen te ontvangen, vraag dan eerst een vrijblijvende offerte op maat aan. U ontvangt de prijzen volgens type, afmetingen, afwerking en soort glas.

Glazen zijlicht op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte