Glazen legplanken op maat

De glazen legplank op maat wordt vooral toegepast in de leefruimte en de badkamer. De glasplaat wordt gebruikt om de bovenkant van bijvoorbeeld een lage salonkast, tv-meubel, bijzettafel of salontafel te beschermen.

Maar ook als glazen schap in een salonkast, vitrinekast, gewone kast of rek. In de badkamer wordt de legplank in glas gebruikt boven de wastafel, in de douche / bad en in de badkamerkast.

Naast de glazen vitrinekast en toonbank wordt in winkels veel glas gebruikt om iets tentoon te stellen. Glazen winkel legplanken zijn hier ideaal voor.

 

Afwerking glazen planken

Alle randen en hoeken van het glas worden geslepen om snijwonden te vermijden. Volgende afwerkingen kunnen voorzien worden:

Randafwerking

  • Afgescherpt, niet geslepen;
  • Plat poly geslepen;
  • Plat poly & Facet geslepen

Hoekafwerking

De hoeken van een legbord in glas kunnen recht, rond of afgeschuind geslepen worden. Standaard worden afgepunte hoeken voorzien. Indien gewenst kunnen de hoeken rond geslepen worden in een diameter vanaf Ø 3mm tot Ø 50mm.

Soorten glas

Meestal wordt gehard veiligheidsglas gebruikt. Het glas is zeer sterk en kan vrij veel gewicht dragen. Een legplank in glas kan uit verschillende types glas gemaakt worden:

  • Legplank in helder glas;
  • Legplank in extra helder glas;
  • Legplank in mat glas / melkglas;
  • Legplank in getint glas;
  • Ronde glazen legplanken;

Afmeting glazen legplank

Het glas is in een dikte van 6mm - 8mm - 10mm of 12mm te verkrijgen. Bijna alle afmetingen kunnen op maat gemaakt worden. De minimale afmetingen hebben een breedte van 150mm. De maximale lengte is 3000mm.

Prijs glazen legplank op maat

* Onderstaande prijzen zijn voor blank gehard glas met een dikte van 6mm. Onderstaande prijzen zijn incl. BTW, exclusief opmeten en levering.

Afmeting legplank Vorm Glas Prijs*
1000mm x 150mm Rechthoekig 6mm blank gehard glas € 35*
1200mm x 200mm Rechthoekig 6mm blank gehard glas € 40*
1400mm x 300mm Rechthoekig 6mm blank gehard glas € 45*

Prijs & gratis offerte

Glazen legplanken kopen of bestellen? Wens je de prijzen te ontvangen, vraag dan eerst een vrijblijvende offerte op maat aan. U ontvangt de prijzen volgens jouw afmetingen, afwerking en soort glas.

Glas op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte