Glazen kastdeuren op maat

Moderne glazen kastdeuren worden toegepast voor allerlei soorten kasten, denk maar aan glazen vitrinekasten, glazen kleerkasten, glazen schuifdeuren voor dressingkasten & inloopkasten, glazen deuren voor wandkasten, glazen keukendeuren... Alle kastdeuren in glas worden op maat gemaakt. Populair zijn glazen kastdeuren met aluminium frame. Alle glas dat gebruikt wordt is gehard veiligheidsglas.

Glazen schuifdeur dressing

Soorten glazen kastdeuren op maat

Kastdeuren in glas: de soorten glas

Alle deuren worden op maat gesneden in het soort glas naar keuze. Voor kastdeuren wordt meestal mat glas of gezuurd glas gebruikt om wat in de kast zit niet zichtbaar te maken. Meer en meer worden ook mooie en trendy glassoorten gebruikt zoals getint glas of gelakt glas. Ook spiegelglas wordt veel toegepast.

Glazen keukenkastdeur in mat glas

Spiegeldeuren 

Ook spiegels zijn mogelijk. Om de ruimte te vergroten en jezelf te kunnen spiegelen tijdens het kleden / verkleden, wordt veel voor spiegeldeuren voor kasten gekozen. Zowel spiegelende schuifdeuren, draaideuren als vouwdeuren kunnen op maat gemaakt worden.

Spiegelkastdeur

Prijs glazen kastdeuren

Het is heel moeilijk om prijzen mee te delen, aangezien er aan aantal factoren zijn die de totaalprijs zullen bepalen, denk maar aan:

  • afmeting kastdeur
  • soort deurbeslag / scharnieren ( schuif / draai / plooi... )
  • soort glas ( helder / mat / getint / spiegelglas... )
  • levering / montage al dan niet inbegrepen
  • frame al dan niet inbegrepen
  • hoeveel stukken glas zijn er nodig
  • ...

Prijs & gratis offerte

Glazen kastdeur kopen of bestellen? Wens je de prijzen te ontvangen, vraag dan eerst een vrijblijvende offerte op maat aan. U ontvangt de prijzen volgens jouw afmetingen, afwerking en soort glas.

Glas op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte