Glazen douchecabine

Glazen voorzetdoucheDe glazen douchecabine bestaat meestal uit een glazen deur en glazen achterwanden. Je kan de glazen douchecabine volledig op maat laten maken. Alle stukken glas worden op maat gesneden en gemonteerd in jouw badkamer. De douchecabine kan perfect voor een bestaande wand geplaatst worden en is ideaal te gebruiken bij een badkamerrenovatie.

Glazen douchedeur

Om de cabine te betreden, kan je werken met een glazen draaideur of een glazen schuifdeur. Er bestaan tal van soorten douchedeuren. Het glas dat gebruikt wordt is gehard glas.

Glazen wanden

De douchecabine wordt opgetrokken in een combinatie van verschillende soorten glaswanden zodoende je een gesloten ruimte creëert. Dankzij de combinatie van vaste glazen (achter)wanden of kunststof douchewanden wordt de douchecabine van jouw dromen gevormd. Het glas is verkrijgbaar in verschillende soorten:

  • helder glas;
  • extra helder glas;
  • getint glas;
  • gekleurd glas;
  • gezandstraald glas;
  • mat glas / melkglas;

Douchecabine in 1 dag geplaatst

Wie zijn badkamer wenst te renoveren en zijn bad wenst te vervangen door een inloopdouche of douchecabine kan dit realiseren zonder veel breek- en kapwerk. Er bestaan kant-en-klare douchecabines die in 1 werkdag worden geplaatst. Zo hoef je niet lang jouw badkamer te missen.

Glazen douchecabine met kunststof wand

Prijs glazen douchecabine

Een cabine in glas laten maken is bijna altijd maatwerk, daarom is het zeer moeilijk om exacte prijzen mee te delen. Glazen douchecabine op maat laten maken, kopen of bestellen? Wij raden aan om eerst een gratis en vrijblijvende offerte aan te vragen. Enkel zo krijg je een idee van juiste prijs.

Glas op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte