Glasbreuk & glas vervangen

Opgelet voor snijwonden

GlasbreukJe dient steeds op te letten als je te kampen hebt met gebroken glas. Het kan snijwonden veroorzaken aan ogen, handen en voeten. Als je glas koopt, koop dan steeds gehard glas en geen enkel glas. Gehard glas is een stuk sterker en bij glasbreuk valt het glas in duizenden stukjes uiteen. Snijwonden worden daarom bijna uitgeloten. Met gehard glas, geen grote scherven en geen scherpe stukken glas meer...

Gebroken glas vervangen

Heb je te maken met een gebroken ruit, een gebroken glazen tafelblad, gebroken spiegel, een gebarsten douchedeur? Laat dan snel en tijdig je glas vervangen door een nieuwe glasplaat. Bestel snel via de website of telefonisch een nieuw stuk glas bij de glazenier. Je kan het glas zelf plaatsen of je laat dit uitvoeren door een ervaren vakman. Hou er wel rekening mee dat glas zeer veel weegt en je de plaatsing het best met minimum 2 personen uitvoert. Is de glasplaat te groot, dan kan je het ook laten leveren. Is de plaatsing moeilijk laat het dan zeker vervangen door een vakman.

Buitenbeglazing vervangen

Wie op zijn energiefactuur wenst te besparen, laat het best zo snel mogelijk alle enkel vensterglas vervangen door dubbel glas of hoogrendementsglas. Je dient niet altijd alle schrijnwerk te vervangen, enkel het glas vervangen is ook mogelijk. Bovendien kan je nog altijd profiteren van interessante subsidies.

Glas op maat laten maken?

Vergelijk hier de prijzen via een offerte-aanvraag. Start uw offerte